Nevünkhöz híven a tartalmi stratégia vagy tartalommarketing koncepció mentén létrejövő csatornákon az adott tartalmak elkészítése a fő feladatunk. Legyen szó cikkről, marketing szövegről, stock fotóról vagy általunk készített képről, grafikáról, infografikáról, videóról vagy animációról, nincs olyan tartalom, amit ne tudnánk határidőre, megfelelő minőségben és áron szállítani. Skálázhatóak vagyunk, tudunk szállítani egyetlen cikket, és hónapokon át üzemelő több fős szerkesztőséget egyaránt.

Ráadásul minőség- és eredetiséggaranciát is adunk.

 

Cikkírás

A tartalmi koncepció alapján új cikkeket írunk, a régebben elkészült cikkeket újrafazonírozzuk, a megkapott anyagokat stilizáljuk, a közönség igényeire szabjuk. A cikkek szakmai mélységét, minőségét az elfogadott tartalmi koncepció alapján pontosan beállítjuk, ha szükség van rá a cikket szakújságíró írja, illetve igény szerint szakmai lektorral véleményeztetjük.

 

Blogposztok írása

A blogposztokat tartalmi naptárban, előre készítjük el az elfogadott koncepció szerinti mélységben, stílusban és hosszban, illusztrációkat keresünk hozzá és az adott időpontban posztoljuk. Igény szerint követjük a poszt utóéletét illetve médiával segítjük az olvasottságát.

 

Social media posztok készítése 

Az adott csatornához illeszkedő, a csatorna tartalmi koncepciójának megfelelő hosszúságú és tartalmú posztokat készítünk szöveggel, képpel, videóval. Az adott témában megosztható tartalmakat keresünk és saját értéket adunk hozzá.

 

Landing page készítés

Kampányokhoz az adott célkitűzés, kulcsszó/téma és közönség alapján jól konvertáló céloldalakat készítünk, az egyes elemeit teszteljük és szükség szerint a kampány során optimalizáljuk a konverziós arányát.

 

Marketing szövegírás

Legyen szó egy adott céllal létrejött marketing eszközről (szórólap, termékbemutató, roll-up, plakát stb.) vagy egy teljes website-ról, minden elemhez célt jelölünk ki és ennek elérésére készítjük el, illetve optimalizáljuk a tartalmat, ide értve a szövegeket, képet, videót, grafikai elemeket.

 

Hírlevél szerkesztés, írás

Tematikus, adott közönségnek szóló vagy általános vállalati hírlevelet szerkesztünk, kezeljük a tartalmi forrásokat, a tartalmakat elkészítjük, megszerkesztjük és kiküldjük a hírlevelet, gondoskodunk a rendszerességről.

 

Tartalmak marketing automatizáláshoz

A marketing automatizálás sok hasonló tartalmú, de eltérő közönségnek szóló tartalmi mutáció legyártását igényli. Részt veszünk a marketing automatizálási folyamatban, a szegmenseknek szóló tartalmakat és mutációkat elkészítjük.

 

Website szöveg

Adott célközönségnek és célnak megfelelő, olvasmányos szöveget írunk, azt illusztráljuk, meglévő szövegeket stilizálunk, a cél elérésére optimalizálunk. Megírjuk a mikroszövegeket is (menüpontok, call-to-action gombok szövegei).

 

Termékleírások

Legyen szó egy egyszerű, webshopban kapható termékhez szükséges rövid, de vágyat keltő szövegről vagy egy utazási desztináció vonzó lerásáról, de akár egy összetett IT termék minden funkcióját bemutató brosúráról, elkészítjük a szöveget, odafigyelve a grafikai környezetre és az illusztrációkra is.

 

App szövegek

Tömör, lényegre törő, a rendelkezésre álló helyet igen, de a felhasználó türelmét nem kihasználó szövegek mobil applikációkhoz.

 

Fotózás

Vezetőkről, kollégákról készült portrék, események dokumentálása, termékfotók, műtermi fotók, bel- vagy kültéri hangulatképek és vágóképek, akár nagy mennyiségben, félig automatizálva is, retusálással, méretre vágással előre kialakított sztenderdek alapján.

 

 

Infografika

Adatvizualizáció magas fokon, legyen szó egy adott számsor ábrázolásáról vagy akár egy komplex téma köré több forrásból összegyűjtött adathalmazról, melyet több grafikonnal, esetleg humorral, célcsoportnak megfelelő grafikával érdemes ábrázolni.

 

Videókészítés

Legyen szó egy 30 másodperces receptvideóról vagy egy komolyabb termék- vagy cégbemutató videóról, skálázható megoldást adunk a kétszemélyes stábtól az akár több kamerával, drónnal, különleges eszközökkel, effektekkel színesített komolyabb produkciókig.

 

Interjú készítés

A tartalmi koncepció alapján készítünk megfelelő hosszúságú és szakmai mélységű interjút, akár két fős csapattal (operatőr & riporter), akár teljes stábbal.

 

Animáció készítés

Termékbemutató, humoros, rövid (30”) és hosszabb (3’) animációk rajzolt karakterekkel, zenével, narrációval magyarul és angolul is.

 

Infotermék

Egy-egy témát részleteiben is bemutató, edukációs vagy akár értékesítési célú, 3-50 oldalas infotermékeket is készítünk. A teljes kiadvány megtervezését és elkészítését és a projekt teljes menedzsmentjét (információ és inputok összegyűjtése, design, illusztrációk, kiadványszerkesztés, olvasószerkesztés, kivitelezés, disztribúció) vállaljuk.

 

Testimonial

Az ügyfelekkel/vevőkkel felvesszük a kapcsolatot és az ő véleményük alapján elkészítjük a szöveges / videós testimonialt, fényképet bekérünk és retusálunk, illetve saját képet készítünk hozzá.

 

White paper

A célcsoport számára hasznos, a cég szakértői státuszát támogató informatív kiadvány. A témajavaslattól a kivitelezésig és a kiadvány disztribúciójáig a teljes folyamatot menedzseljük.

 

Esettanulmány

Egy adott szolgáltatást annak használója szemszögéből, az ő véleményével, az elért eredményekkel együtt bemutató kiadványt készítünk a webre vagy nyomtatásban, különböző csatornákon használható formában (egy oldalas pdf, prezentáció slide, egymondatos forma stb.)

 

Elemzés

Egy adott gazdasági eseményt több szempontból körüljáró, több forrást használó kiadvány, elkészítéséhez forráskutatást, szakmai újságírót, szakmai lektort kínálunk. Meglévő elemzésből is készítünk a célcsoport számára vonzóbb, könnyen fogyasztható, jól illusztrált tartalmat.

 

PR cikk

Az adott vállalattal, termékkel vagy szolgáltatással kapcsolatos híreket dolgozunk fel, a célközönség számára fogyasztható formában. Azzal segítjük a médiában dolgozó újságíró kollégák munkáját, hogy számukra, illetve az olvasóik számára értékes témát választunk és azt érdekesen tálaljuk.

 

Podcast

Hang alapú edukációs vagy éppen szórakoztató célú csatorna, a cégrádió. A témák kidolgozásától a felvételeken keresztül a technikai háttér működtetéséig a teljes folyamatot menedzseljük.

 

Mém

Figyeljük a közösségi médiát és instant lecsapunk azokra a tartalmakra, amikből mémet lehet gyártani. Legyártjuk és közzétesszük a megjelenéstől számított 24 órán belül.

 

Dolgoztass velünk!

Manapság bárkivel előfordulhat, hogy tartalomra van szüksége. Kellene egy cikk, ami felkelti az érdeklődést? Jó lenne blogot indítani? Nem elég sikeresek a cég Facebook bejegyzései? Semmi gond.

SEGÍT A TARTALOMGYÁR!

Dolgozz nekünk!

Biztosan találunk neked való feladatot is! Ha újságíró, szövegíró, blogger, szerkesztő, fotós, videós, grafikus vagy, és szívesen dolgoznál nekünk,

JELENTKEZZ MOST!