Ha nincs saját média, akkor a kijelölt célok mentén felépítjük, menedzseljük a felületet, kiadványt, annak tartalmát, disztribúcióját és közönségét is. Előre megbecsüljük az adott csatorna eredményét és azt működés közben mérjük is.

 

Weboldal, márkaoldal, microsite

Megszövegezzük, átszövegezzük, stilizálunk, hatékonyságot növelünk, keresőoptimalizálunk. Szükség esetén partnereinkkel karöltve struktúrát tervezünk, UX tesztelünk, grafikát készítünk, CMS-t szabunk testre, fejlesztünk.

 

Blog

Elkészítjük a márkához kapcsolódó blog koncepcióját, javaslatot teszünk annak elhelyezésére, tartalmára, frissítési gyakoriságára, stílusára és mélységére, kinézetére, funkcióira. A folyamatot kivitelezzük és a blogot menedzseljük szükség szerint.

 

Social media csatorna

Koncepciót alkotunk, létrehozzuk, arculatot adaptálunk, a tartalmakat elkészítjük, posztoljuk, menedzseljük a médiatámogatást, kezeljük a kommenteket és médiakapcsolatokat, legyen szó Facebookról, Twitterről, LinkedInről, Instagramról, Slideshare-ről, Youtube-ról vagy bármilyen más közösségi média csatornáról.

 

Hírlevél

Tematikus vagy vállalati hírlevél tartalmi koncepciót alkotunk, menedzseljük a beérkezett igényeket és ötleteket, megszerkesztjük, kiküldjük. Szükség esetén kezeljük és építjük a hozzá kapcsolódó adatbázist, a méréseket és technikai szolgáltatókat is.

 

Videó és podcast csatorna

Kialakítjuk, kezeljük, tartalmat készítünk és lokalizálunk, közönséget építünk és menedzseljük a megjelenéseket, a közönséget.

 

Márkamagazin

Legyen szó webes vagy nyomtatott formáról, a saját médiumok között a márkamagazin kitüntetett szereppel bír. Kialakítjuk a tartalmi stratégiát, felépítjük a szerkesztőséget és a munkafolyamatokat, menedzseljük a médiaépítést, a közönségépítést, az értékesítést és disztribúciót, a médiakapcsolatokat, az adatbázisokat és igény szerint a teljes folyamatot is.

 

Dolgoztass velünk!

Manapság bárkivel előfordulhat, hogy tartalomra van szüksége. Kellene egy cikk, ami felkelti az érdeklődést? Jó lenne blogot indítani? Nem elég sikeresek a cég Facebook bejegyzései? Semmi gond.

SEGÍT A TARTALOMGYÁR!

Dolgozz nekünk!

Biztosan találunk neked való feladatot is! Ha újságíró, szövegíró, blogger, szerkesztő, fotós, videós, grafikus vagy, és szívesen dolgoznál nekünk,

JELENTKEZZ MOST!