Úgy működünk, mint egy bérelhető szerkesztőség. Segítünk közzétenni mindazt a hírt, információt, érdekességet, amit a termékedről, szolgáltatásodról, vállalkozásodról tudni érdemes, vagy ami a közönséget szórakoztatja, vagy hasznos információval látja el.

Adatbázisunkban több mint ezer tartalomgyártó szerepel: újságírók, szerkesztők, grafikusok, fotósok, videósok, animátorok. Éppen ezért bármilyen tartalommarketing projekthez össze tudjuk állítani a megfelelő csapatot, és számos tartalomtípust tudunk készíteni. Egyetlen cikket ugyanúgy lehet rendelni tőlünk, mint egy folyamatosan működő, napi frissítésű blogot. De nem csak gyártunk: ha kell, akkor tanácsot adunk, tartalmi stratégiát, koncepciót készítünk. Segítünk felépíteni a szükséges médiacsatornákat, igény esetén kezeljük is a médiafelületeket, és érdeklődőket, olvasókat, vásárlókat terelünk a publikált tartalmakra.

Dolgoztass velünk!

Manapság bárkivel előfordulhat, hogy tartalomra van szüksége. Kellene egy cikk, ami felkelti az érdeklődést? Jó lenne blogot indítani? Nem elég sikeresek a cég Facebook bejegyzései? Semmi gond.

SEGÍT A TARTALOMGYÁR!

Dolgozz nekünk!

Biztosan találunk neked való feladatot is! Ha újságíró, szövegíró, blogger, szerkesztő, fotós, videós, grafikus vagy, és szívesen dolgoznál nekünk,

JELENTKEZZ MOST!