minoseg ikon

Minőségi tartalmat, határidőre, az eredetiség garanciájával.

Olyan tartalom-előállítókat alkalmazunk, akik az adott területen az elvárt minőségű anyagokat elsőre szállítani tudják. A projektvezető/szerkesztő pedig győződik arról, hogy a szállított tartalom megfelel a közönségnek és a kitűzött hosszú távú céloknak is. A Tartalomgyár az elkészült anyagokra eredetiség és határidő garanciát vállal.

mennyiseg ikon

Nagy mennyiségű tartalmat.

Havi egy blogbejegyzéstől kezdve a szakmai cikksorozaton keresztül akár havi jónéhány blog vagy Facebook oldal rendszeres frissítéséig mindent megoldunk.

jogtiszta ikon

Szerzői jogilag rendezett, egyedi tartalmat.

A Tartalomgyár garanciát vállal az általa szállított tartalmak eredetiségére, illetve az azokhoz felhasznált, harmadik fél által készített tartalmak (fotók, grafikai elemek, hangok, zenék stb.) rendezett szerzői jogi hátterére. A tartalmak frissen, az adott megbízás keretében készülnek el, azok használati jogait átadjuk.

jutanyos-ar ikon

Jutányos árú tartalmat.

A jó projekt-leírás (brief, az elvárt minőség részletes meghatározása) a garancia arra, hogy a Tartalomgyár pontosan olyan kvalitású erőforrást alkalmazzon a projekten, amit az megkíván, s ezáltal az árakat a megfelelő szinten tartsa.

multimedia ikon ikon

Multimédiás tartalmat.

Amennyiben a tartalomhoz képre, fotóra, grafikára, rajzra, videóra, animációra van szükség, a Tartalomgyár hálózatában ehhez is megvan a megfelelő profi szakember. A Tartalomgyár nem akarja megmondani a frankót. A Tartalomgyár nem újság, nem social média ügynökség. Tartalmat szállít bármilyen témában, de azt, hogy egy adott megrendelőnek mire van szüksége, az ügynökségi partnerre vagy a megrendelőre bízza.

Dolgoztass velünk!

Manapság bárkivel előfordulhat, hogy tartalomra van szüksége. Kellene egy cikk, ami felkelti az érdeklődést? Jó lenne blogot indítani? Nem elég sikeresek a cég Facebook bejegyzései? Semmi gond.

SEGÍT A TARTALOMGYÁR!

Dolgozz nekünk!

Biztosan találunk neked való feladatot is! Ha újságíró, szövegíró, blogger, szerkesztő, fotós, videós, grafikus vagy, és szívesen dolgoznál nekünk,

JELENTKEZZ MOST!