Te a saját szakmádhoz értesz, mi pedig a tartalomgyártáshoz. Ketten együtt egészen biztosan el tudjuk mondani a nagyvilágnak mindazt a hírt, információt, érdekességet, amit a vállalkozásodról tudni érdemes, illetve a célcsoportodat érdekli.

Tanácsadás

Felmérjük, milyen a digitális jelenléted és a publikált tartalmaid minősége. Elmondod a céljaid, bemutatod a célcsoportod. Segítünk kitalálni, a továbbiakban kinek és milyen tartalom készüljön, milyen felületeken, gyakorisággal és stílusban.

 

Médiaépítés

Létrehozzuk a szükséges médiacsatornákat, megtervezzük a kiadványokat, kialakítjuk a működés kereteit, dedikált stábot állítunk fel, vagyis megteremtjük a feltételeket a tartalomszolgáltatáshoz.

Tartalomgyártás

Legyártunk minden szükséges szöveget, képet, videót, animációt. Tevékenységünk rugalmas és skálázható: tudunk szállítani egyetlen cikket, hónapokon át üzemelő, napi frissítésű blogot és márkamagazint is..

Tartalommenedzsment

A kész anyagokat közzétesszük a megbeszélt felületeken, és mérjük, elemezzük a hatékonyságot. De akár az általad készített tartalmakat is szerkesztjük, publikáljuk, vagy figyeljük és szűrjük a számodra fontos tartalmi forrásokat.

 

Kampánykezelés

A tartalmak publikálása után közönséget – olvasókat, érdeklődőket, vásárlókat – szállítunk az erre leginkább alkalmas eszközökkel és felületekkel. Kampánytervezés, kreatív anyagok, kampányok menedzselése, optimalizálása egy kézben.

Problémamegoldás

Sürgősen megoldandó kommunikációs problémád van? Elakadtál a célok teljesítésében? Romlik valamelyik marketing mutatód? Segítünk.

.