Projektvezetőink

null

Ballai Vince

PM

Több évtizednyi újságírói és szerkesztői rutinnal rendelkezik, továbbá kiválóan koordinál tartalomgyártási projekteket.

 

null

Keresztúri Gergely

partner

Az online marketing szakma egyik elismert alakja, aki az elmúlt 20 évben több szakosodott (digitális, performance marketing) ügynökséget épített fel a kezdetektől, több tucat márka digitális kampányait menedzselte regionális szinten is. Az elmúlt néhány évben különböző fejlettségi stádiumban lévő startup marketing és kommunikációs munkáját segítette eredményesen, főként B2B területen.

null

Bujdosó-Baranyi Kriszta

művészeti vezető

Több mint 10 éve fotósként dolgozik, a Tartalomgyár legtöbb fotós és videós projektjében megtalálható a keze nyoma. Teljes műszaki háttér, mobil stúdió és modern szoftverkörnyezet áll a rendelkezésére az általa vezetett multimédiás projektekhez.

Tartalomgyártó csapat

A háttérben egy-egy projekten akár egy tucat tartalomgyártó is működhet, mindig az adott megrendelői igénynek megfelelően. A crowdsourcing alapú működési modellünkből adódik, hogy a hozzánk kiszervezett munka mennyiségben, minőségben és költségét tekintve is jól skálázható. Az általunk használt felhő alapú szoftvermegoldásokkal ez a hálózat könnyen és gyorsan mobilizálható, ezért ügyfeleink kéréseire gyorsan reagálunk.

Dolgoztass velünk!

Manapság bárkivel előfordulhat, hogy tartalomra van szüksége. Kellene egy cikk, ami felkelti az érdeklődést? Jó lenne blogot indítani? Nem elég sikeresek a cég Facebook bejegyzései? Semmi gond.

SEGÍT A TARTALOMGYÁR!

Dolgozz nekünk!

Biztosan találunk neked való feladatot is! Ha újságíró, szövegíró, blogger, szerkesztő, fotós, videós, grafikus vagy, és szívesen dolgoznál nekünk,

JELENTKEZZ MOST!