Projektvezetőink

null

Kapcsándi Dóra

tanácsadó

 Másfél évtizedes újságírói és szerkesztői pályafutás után több évnyi ügynökségi tapasztalatra tett szert. Tartalmak létrehozásán, menedzselésén kívül a PR és sajtókapcsolatok területén is járatos.

Zentai András

Zentai András

tanácsadó

Kommunikációs szakember, marketing-tanácsadó, social media manager. A szövegírástól kezdve a szerkesztésen és médialemzésen át a stratégiai tervezésig számos területen mozog otthonosan.

null

Ballai Vince

tanácsadó

Több évtizednyi újságírói és szerkesztői rutinnal rendelkezik, továbbá kiválóan koordinál tartalomgyártási projekteket.

Alapítók

null

Juhász György

partner

Több mint 20 éves média- és 15 éves online tapasztalattal rendelkezik. Dolgozott nyomtatott napilapnál, magazinnál, az [origo] induló csapatában, majd olyan site-okat menedzselt, mint a Nemzeti Sport Online vagy a magyar MSN portál, ahol a médiafejlesztések és a tatalom előállításának a menedzsmentje is a feladatai közé tartozott.

null

Keresztúri Gergely

partner

Az online marketing szakma egyik elismert alakja, aki az elmúlt 20 évben több szakosodott (digitális, performance marketing) ügynökséget épített fel a kezdetektől, több tucat márka digitális kampányait menedzselte regionális szinten is. Az elmúlt néhány évben különböző fejlettségi stádiumban lévő startup marketing és kommunikációs munkáját segítette eredményesen, főként B2B területen.

Tartalomgyártó csapat

A háttérben egy-egy projekten akár egy tucat tartalomgyártó is működhet, mindig az adott megrendelői igénynek megfelelően. A crowdsourcing alapú működési modellünkből adódik, hogy a hozzánk kiszervezett munka mennyiségben, minőségben és költségét tekintve is jól skálázható. Az általunk használt felhő alapú szoftvermegoldásokkal ez a hálózat könnyen és gyorsan mobilizálható, ezért ügyfeleink kéréseire gyorsan reagálunk.

Dolgoztass velünk!

Manapság bárkivel előfordulhat, hogy tartalomra van szüksége. Kellene egy cikk, ami felkelti az érdeklődést? Jó lenne blogot indítani? Nem elég sikeresek a cég Facebook bejegyzései? Semmi gond.

SEGÍT A TARTALOMGYÁR!

Dolgozz nekünk!

Biztosan találunk neked való feladatot is! Ha újságíró, szövegíró, blogger, szerkesztő, fotós, videós, grafikus vagy, és szívesen dolgoznál nekünk,

JELENTKEZZ MOST!